VORES METODE

Vores metode bygger på bogen Otte Mænd Otte Uger, som er skrevet af Jørgen Juul Jensen. Bogen henvender sig til dig, der gerne vil vide noget om metodegrundlaget bag samtaleforløbene i GruppeVIS, så du kan skabe dig et billede af, om du kan se sig selv som deltager. Bogen beskriver således gruppeforløb for otte mænd, der hen over otte uger samles omkring otte temaer, der forbinder dem omkring en fælles livsudfordring. 


Bogen er skrevet til personer, der drømmer om at blive gruppefacilitatorer for mænd og tilbyder læserne for en ”gør det selv guide”. Den rummer imidlertid også et kapitel med oplæg og spørgsmål til dig, der er deltager, knyttet til hver gruppegang. Du præsenteres for et teoretisk perspektiv, en række metodiske greb til at facilitere komplekse gruppeprocesser, og ideer til hvordan de enkelte gruppemøder kan gribes an. Alt er spækket med spændende spørgsmålstyper.


Bogen giver et indblik i mænds udfordrede position i samfundet og tilbyder et udsyn til den stille kulturrevolution, som foregår i det daglige samspil mand og mand imellem. Du inviteres således til at være med i skabelsen af bedre sociale verdener. ”Otte Mænd Otte Uger” finder i dag bred anvendelse rundt i landet, og GruppeVIS bistår gerne, hvis du/ I vil guides på vejen.

Bogen kan købes som trykt bog eller som e-bog, bl.a. hos Forlaget BoD.dk/Bookshop

Bogen kan også lånes på biblioteket. Bibliotek.dk