Højskole for modne mænd              

Sporskifte som
moden mand -
mellem frit fald & frit valg

Tidspunkt

7-13. august 2022


Pris 

Enkeltværelse: ca. 6100

Dobbeltværelse: ca. 5800


Oplev en uge på Højskole sammen med andre modne mænd og et skræddersyet program spækket med relevante input med fokus på sporskifte og overgange. Gennem foredrag, oplæg, øvelser og gruppesamtaler træder vi ind i det, vi er fælles om. At være modne mænd, der nysgerrigt beriger hinanden med de store overvejelser om livet.  Giv dig selv en uge hvor du tjekker din ressourcebank, finder nye trædesten og input til at leve det meningsfulde liv du ønsker. Måske ønsker du at forberede overgangen mellem arbejdsliv og senioridentitet, eller du er midt i processen og i gang med initiativer til det, der nu skal fylde dit liv. Her er opholdet hvor får værktøjer med hjem, bliver bedre til at kommunikere og virkelig bliver boostet og rustet til fremtiden.

 

Ugen igennem kaster vi lys på den 3. alder, hvor du drager på opdagelse i din livsfortælling – og trækker tråde til fortid, nutid og fremtid. Med foredrag, samtaler, fremtidsværksted og meget mere sætter vi gang i dine seniortanker og overvejelser. Fremtidsværkstedet stiller med spændende øvelser skarpt på, hvad du drømmer du om og giver dig inspiration til at finde ud af, hvilke muligheder der er? Uanset om du allerede er involveret i alt muligt, kan der være et ønske om at ændre noget i dit liv. I løbet af dagene er der tid til at vi, med inspiration fra hinanden finder sprækker til nye livgivende muligheder og spændende sider af livets næste kapitel.

 

Kurset henvender sig til alle, der har lyst og interesse i aktivt at forme overgangen. Mange tager en ven med ligesom mange søger at møde nye venner at dele tanker og oplevelser med.

  

DAGSRYTME PÅ HØJSKOLEN


08.00             Morgenmad

08.30             Morgensamling og workshop

12.00             Frokost

13:00             Fælles aktiviteter

14.30             Eftermiddagskaffe

15:00             Workshop

18.00             Middag

21.00             Aftenkaffe og hygge