Om virksomheden GruppeVIS


Bag GruppeVIS står Jørgen Juul Jensen og Cathrine Sort, der begge brænder for at støtte mænd i kriser og livsovergange. Det sker via livgivende samtaler, ikke mindst gruppesamtaler, hvor modne mænd kommer i kontakt med det væsentlige i deres liv.


Vores afsæt for samtaler i gruppeVIS skal findes i teori-, samtale-, proces- og metodeformatet: ”Otte Mænd Otte Uger”, et koncept som Jørgen har udviklet, og som vi begge har testet. Hundredvis af mandlige deltagere, fra alle samfundslag landet over, har siden 2014 mærket effekten af dette arbejde på eget liv. I samme periode har vi uddannet og certificeret et stort antal gruppefacilitatorer i at drive de otte ugers gruppeforløb.


Tilsammen byder vi dig velkommen og byder ind med solid erfaring med gruppesamtaler, parsamtaler, terapeutiske- og coachende samtaler samt udvikling af netværk for mænd. Desuden tilbyder vi kurser, oplæg og workshops. Sigtet er at bidrage til at mænd finder finder frem til det væsentligste i deres liv og sammen finder veje til skabelse af bedre sociale verdener. 


Ring til os for en uforpligtende samtale.    

Læs mere: 

Om os

Læs mere: 

Vores metode