Jørgen Juul Jensen, partner

Min tilgang til samtalen er en eksistentiel, relations- og værdibaseret terapi og coaching. Mit fokus er især på mænd med livsudfordringer som følge af krise, svære livsovergange og de kulturelle normer. Det kan f.eks. være mænd i parbrud, mandlige pårørende og seniormænd.


Jeg har været selvstændig terapeut og coach siden 2005 og har bl.a. en narrativ uddannelse fra Dispuk. Jeg bidrager med individuelle-, par- og gruppesamtaler. Sparring, indlæg, konsultation, projekter og kurser. Jeg er knyttet til Mandecentret samt en række organisationer og faciliterer mandegrupper for organisationerne Bedre Psykiatri og i For Lige Vilkår.


Jeg har skrevet om metoden i mine gruppesamtaler i bogen: ”Otte mænd Otte uger. En guide til facilitering af mandegrupper”. En metode som finder bred anvendelse, bl.a. i Mandecentret, en lang række af landets frivilligcentre og selvhjælpsorganisationer i Danmark samt bl.a. Skien Kommune og Skien Røde Kors i Norge.

Cathrine Sort, partner

Jeg er optaget af indre og ydre bæredygtighed. Det handler fx om, at arbejdspladser skal tage højde for alle livets faser, gode seniorordninger og gode overgange for seniormedarbejere. Dvs. hele mennesker - hele arbejdslivet!


Med mine uddannelser i psykologi, psykoterapi, mindfulness og Human Ressource Management har jeg altid arbejdet med kommunikation og dialog i grupper. Jeg oplever, at der sker en forvandling, når mennesker fortæller om deres liv. Historier folder sig ud, nye perspektiver på sammenhænge springer pludselig frem, mens vi taler sammen - individuelt og gruppevis.


Min ballast er især 19 års arbejde som psykoterapeut med personlige samtaler (www.cs-terapi.dk) og mit arbejde med terapigrupper og selvhjælpsgrupper fx for mennesker med angst, depression, misbrug, fyrede medarbejdere og pårørende. Hertil har jeg de seneste år arbejdet med HR.


I en årrække har jeg arbejdet med grupper for mænd, fx som projektudvikler af mandegrupperne Kom Videre Mand og netværket Hemingway Club (60+). I min fritid har jeg været frivillig telefonrådgiver i Livslinjen, gruppeleder i Mandecentret og næstformand i lokal Ældre Sagen.

SAMARBEJDSPARTNERE

Nordsjælland

Christian Uhrskov

Fyn

Liv Dahl Knudsen

København

Torben Voller Midtgaard

København

Jan Lindell

Seniorforsker

Midt- og Vestjylland

Aske Juul Lassen

Shane Löfwall