Jørgen Juul Jensen, ejer

Min tilgang til samtalen er en meningssøgende, værdi- og relationsbaseret terapi og coaching. Mit fokus er især på udfordringer som følge af krise og  svære livsovergange. Det kan f.eks. være parbrud, som pårørende og overgangen til seniorlivet.


Jeg har været selvstændig terapeut og coach siden 2005 og har bl.a. en narrativ uddannelse fra Dispuk. Jeg bidrager med individuelle-, par- og gruppesamtaler. Sparring, indlæg, konsultation, projekter og kurser. Jeg er knyttet til en række organisationer og faciliterer f.eks. mandegrupper for Bedre Psykiatri og i For Lige Vilkår.


Jeg har skrevet om metoden i mine gruppesamtaler i bogen: ”Otte mænd Otte uger. En guide til facilitering af mandegrupper”. En metode som finder bred anvendelse, bl.a. i Mandecentret, en lang række af landets frivilligcentre og selvhjælpsorganisationer i Danmark samt bl.a. Skien Kommune og Skien Røde Kors i Norge.

Cathrine Sort, medstifter

Jeg er optaget af indre og ydre bæredygtighed. Det handler fx om, at arbejdspladser skal tage højde for alle livets faser, gode seniorordninger og gode overgange for seniormedarbejere. Dvs. Hele mennesker - Hele livet!


Jeg oplever, at der sker en forvandling, når mennesker fortæller om deres liv. Historier folder sig ud, nye perspektiver på sammenhænge springer pludselig frem, mens vi taler sammen.


Min ballast er arbejdet som psykoterapeut siden 2004 med personlige samtaler, terapigrupper og selvhjælpsgrupper og supervision
(
www.cs-terapi.dk) I det daglige arbejder jeg som HR-konsulent. Hertil har jeg været
 projektudvikler af mandegrupperne Kom Videre Mand og netværket Hemingway Club (60+). I min fritid har jeg været frivillig telefonrådgiver i Livslinjen, gruppeleder i Mandecentret og næstformand i lokalafdeling af Ældre Sagen.

SAMARBEJDSPARTNERE

Nordsjælland

Christian Uhrskov

Fyn

Liv Dahl Knudsen

København

Torben Voller Midtgaard

København

Jan Lindell

Seniorforsker

Midt- og Vestjylland

Aske Juul Lassen

Shane Löfwall